| Öneriler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Öneriler Cuma Ağus. 15, 2008 1:05 pm | |
| Site hakkındaki önerileri, yenilik fikirlerini burada konuşuruz diye düşündüm. Ben diyorum ki, Duyurular'ın altına Sizin Duyurularınız diye bir konu daha açalım. Üyeler kendi duyurularını orada belirtsinler. Profesörler derslerinin başlangıç ve bitiş tarihlerini, Quidditch Kaptanları antrenmanlarını, Balo açılışlarını filan... Onun altına da bir İlan Tablosu açılabilir. Öğrenciler oraya aradıklarını yazabilirler. Sürekli rp arkadaşı gibi mesela... Ne dersiniz? | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 1500
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 2:44 pm | |
| | |
|
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 2:46 pm | |
| Öyle çok karışıyor.. Ama olur derseniz ben Seçmen Şapka ve İsim Değişikliğini alabilirim. Ayrıca ilan tablosuna gelinc o başka bir sitede daha var bence olmasın.. Üyeler fazla abartıyor durmadan gereksiz başlıklar açılıyor.. | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
| |
| |
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 2:53 pm | |
| Evet bencede herkes her şey ile ilgilensin.. Çünkü bazen biri girmiyor biz onun görevi olan yer ile ilgilenmek zorunda kalıyoruz sonra da karışıyor yani xS | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 2:57 pm | |
| Tamamdır. Öğrenciler kaç sınıf olacak? O konuda hiç bi' bilgim yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 2:58 pm | |
| Evet onu daha kararlaştırmadık.. Bence 7. sınıfa kadar okuyabilirler. | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 2:59 pm | |
| Yerleşme Sistemi'ni şimdi okudum. 7 sınıf varmış. Örnek rpye göre 1-5 arası sınıfa yerleşiliyor. İyi bir sistem bu (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 3:00 pm | |
| Birde aklıma gelmişken Kitap Komisyon üyelerini seçelim dekurgumuz ayarlanmaya başlasın. | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 3:01 pm | |
| Şimdiden seçmek pek doğru değil. İlk kurguları admin kurulu oluştursun. Sitede yapılan rpler arttıkça oluştururuz. ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 3:02 pm | |
| Evet haklısın.. Bu arada admin rengini değiştirdim bu nasıl? | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| |
| |
Caroline Regina Chaplin
| |
| |
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Öneriler Paz Ekim 05, 2008 9:24 pm | |
| Arkadaşlar, uzun süredir siteye giremiyordum önce bilgisayarıma format atıldı[abim tarafından] sitenin adresini kaybettim... Zaten ezberimdeydi girebilirdim ama bilgisayarın arızası düzelmeyince nete günde ancak bir saat girebilmeye başladım bu yüzden burayı cidden çok ihmal ettim... Bilgisayarımın arızası düzelmedi ama sonunda abim okuluna gitti =) O yüzden artık rahatlıkla girebileceğim.
Hepsi için çok özür dilerim...
İş bölümü gerçekten gerekli. Bir paylaşım yapalım... Admin rengi tam olmuş ellerine sağlık Steph x) HP soyadlarıyla ne alıp veremediğimiz var? xS Çoğu rpg sitesi böyle yapıyor anlayamıyorum, neden? | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Ptsi Ekim 06, 2008 2:30 pm | |
| Ya Hp soyadları bana ters geliyor; çünkü örneğin Malfoy soyadını gidipte ZAY'da kullanan olmuyor. Kullansa garip kaçıyor ki bu normal. Bana kalırsa Hp soyadları, karakterleri kaldırılsın. | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Öneriler Ptsi Ekim 06, 2008 3:05 pm | |
| Neler yazmışsınız ya. (: Fatmanur'um dönmene çok sevindim bu arada canım. İş bölümü bencede olmasın. Çünkü bazen giremeyince Melisa'nın dediği gibi karışıklık olmasın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Ptsi Ekim 06, 2008 3:08 pm | |
| - Caroline Regina Chaplin demiş ki:
- Ya Hp soyadları bana ters geliyor; çünkü örneğin Malfoy soyadını gidipte ZAY'da kullanan olmuyor. Kullansa garip kaçıyor ki bu normal. Bana kalırsa Hp soyadları, karakterleri kaldırılsın.
Katılıyorum. | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| |
| |
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ekim 09, 2008 4:00 pm | |
| Yani rp dersanesine mi çağıralım ? | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ekim 09, 2008 5:55 pm | |
| Site yenilenmesi bitince tabi ki.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 2:30 pm | |
| Bencede o zaman üyeler daha da oturmuş olur en azından. | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 2:35 pm | |
| Evet.
Ayrıca rütbeleri yenilemek istiyorum *yönetim panelindeki* Böyle karmakarışık olunca zorlanıyoruz. Rütbeleri bugüne bitiririm. Ayrıca aklınızda bulunsun. Anadolu lisesinde okuduğum için okul tam gün. 16:30'da evde oluyorum. Haftaiçleri çok sık giremememin nedeni bu. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 2:54 pm | |
| Bende eve 17:20 gibi anca dönmüş oluyorum senin gibi canım.. Neyse rütbeleri ynileyebilirisn benim için sorun olmaz . | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 3:33 pm | |
| 6.30'da evde oluyorum. Sanırım bunları belirlesek iyi olacak. Herkesin okulu var, kimseden 24 saat burda online olması beklenmiyor. Ama online olunan sürenin en verimli şekilde geçmesi lazım. (: | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| |
| |
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 3:55 pm | |
| Evet dur ben açayım karışıklı olmasın (: | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 3:57 pm | |
| Tamam, sen bilgilendirme yap. Rütbeler yenilendiği için tüm rütbeler silinip tekrar yaratılacaktır diye söyleyebilirsin. Akşama tüm rütbelerin bitmesini umuyorum. Böylece o zamandan itibaren rütbeleri vermeye başlayabiliriz. Yalnız şimdi silinmeyecek rütbeler. | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 4:58 pm | |
| Bir şey soracağım. Rütbeleri oluşturmaya başladım; ancak sıra sıra yapamıyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı? *yani profesörler ard arda, öğrenciler ard arda istedim de* (: | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 5:46 pm | |
| Okul Müdiresi Admin
Karanlık Lady Karanlık Lord
Ölümyiyen Yoldaşlık Üyesi
Şifacı Gezgin Yazar Muggle
Aritmansi Profesörü Astronomi Profesörü Biçim Değiştirme Profesörü Bitkibilim Profesörü Cisimlenme Profesörü Dans Profesörü Eski Yazılar Profesörü İksir Profesörü Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü Kehanet Profesörü Mitoloji Profesörü Muggle Araştırmaları Profesörü Sihir Tarihi Profesörü Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Simya Profesörü Tılsım/Muska Profesörü Uçuş Profesörü Zihinbend Profesörü
1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi 2.Sınıf Gryffindor Öğrencisi 3.Sınıf Gryffindor Öğrencisi 4.Sınıf Gryffindor Öğrencisi 5.Sınıf Gryffindor Öğrencisi 6.Sınıf Gryffindor Öğrencisi 7.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
1.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi 3.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi 4.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi 5.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi 6.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi 7.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
1.Sınıf Slytherin Öğrencisi 2.Sınıf Slytherin Öğrencisi 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi 5.Sınıf Slytherin Öğrencisi 6.Sınıf Slytherin Öğrencisi 7.Sınıf Slytherin Öğrencisi
1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi 2.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi 3.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi 4.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi 5.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi 6.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi 7.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
St. Mungo / Büyücü Hataları Yüzünden Yapılan Kazalar St. Mungo / Yaratık Saldırıları St. Mungo / Sihirli Böcekler St. Mungo / İksir ve Bitki Zehirlenmeleri St. Mungo / Büyü Hasarları St. Mungo / Ziyaretçi Çayhanesi St. Mungo / Hasta Mağazası St. Mungo / Bakıcı
Dırdırcı / Editör Dırdırcı / Muhabir Dırdırcı / Köşe Yazarı Dırdırcı / Proje Mimarı Dırdırcı / Eleştirmen Dırdırcı / Çevirmen
Gelecek Postası / Editör Gelecek Postası / Muhabir Gelecek Postası / Köşe Yazarı Gelecek Postası / Proje Mimarı Gelecek Postası / Eleştirmen Gelecek Postası / Çevirmen
Gringotts Büyücü Bankası Memur Şefi Gringotts Büyücü Bankası Memuru Gringotts Büyücü Bankası Lanet Kırıcısı
Gringotts Büyücü Bankası Sahibi Kırtasiye Dükkânı Sahibi Kaliteli Quidditch Malzemeleri Sahibi Ollivanders Asa Dükkânı Sahibi Obscurus Kitapçısı Obscurus Kitapçısı Sihirli Hayvanevi Sahibi Madam Malkin'in Her Duruma ve Her Renge Uygun Cüppeleri Dükkanı Sahibi Florean Fortescue'nin Dondurmacısı Binbir Çeşit Baykuş Dükkânı Sahibi Kazan Mağazası Sahibi Büyük Büyücü Aktarı Sahibi Çatlak Kazan Sahibi Çatlak Kazan Çalışanı Scrivenshaft'ın Tüy Kalem Dükkânı Sahibi Scrivenshaft'ın Tüy Kalem Dükkânı Çalışanı Domuz Kafası Sahibi Domuz Kafası Çalışanı Dervish ve Gangles Sahibi Dervish ve Gangles Çalışanı Üç Süpürge Sahibi Üç Süpürge Çalışanı Zonko'nun Şaka Dükkânı Sahibi Zonko'nun Şaka Dükkânı Çalışanı Balyumruk Şekerci Dükkânı Sahibi Balyumruk Şekerci Dükkânı Çalışanı Madam Puddifoot'un Çay Dükkânı Sahibi Madam Puddifoot'un Çay Dükkânı Çalışanı Büyük Fıçı Sahibi Büyük Fıçı Çalışanı
Sihir Bakanı Bakanlık Müsteşarı Sihir Bakanı Asistanı Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Çalışanı Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Başkanı Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Çalışanı Sihirli Kanun Yürütme Timi Başkanı Sihirli Kanun Yürütme Timi Çalışanı Seherbaz Karargâhı Başkanı Seherbaz Karargâhı Çalışanı Büyüceşura İdari Hizmetleri Başkanı Büyüceşura İdari Hizmetleri Çalışanı Esrar Dairesi Başkanı Esrar Dairesi Çalışanı Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Çalışanı Uluslararası Sihirsel Ticaret Standartları Kurulu Başkanı Uluslararası Sihirsel Ticaret Standartları Kurulu Çalışanı Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Başkanı Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu Britanya Kürsüsü Başkanı Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu Britanya Kürsüsü Çalışanı Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı Sihirli Ulaşım Dairesi Çalışanı Uçuç Şebekesi Başkanı Uçuç Şebekesi Çalışanı Süpürge Denetim İdaresi Başkanı Süpürge Denetim İdaresi Çalışanı Anahtar Bürosu Başkanı Anahtar Bürosu Çalışanı Cisimlenme Sınav Merkezi Başkanı Cisimlenme Sınav Merkezi Çalışanı Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı Britanya ve İrlanda Quidditch Karargâhı Başkanı Britanya ve İrlanda Quidditch Karargâhı Çalışanı Resmi Tükürenbilye Kulübü Başkanı Resmi Tükürenbilye Kulübü Çalışanı Saçmasapan Patentler Bürosu Başkanı Saçmasapan Patentler Bürosu Çalışanı Deneysel Büyüler Dairesi Başkanı Deneysel Büyüler Dairesi Çalışanı Yasaklanmış Büyülenebilen Nesneler Sicil Dairesi Başkanı Yasaklanmış Büyülenebilen Nesneler Sicil Dairesi Çalışanı Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı Zararlılar Danışma Bürosu Başkanı Zararlılar Danışma Bürosu Çalışanı Cincüce İrtibat Bürosu Başkanı Cincüce İrtibat Bürosu Çalışanı Canavar, Varlık ve Ruh Bölümleri Başkanı Canavar, Varlık ve Ruh Bölümleri Çalışanı Sihirli Kazalar ve Felaketler Dairesi Başkanı Sihirli Kazalar ve Felaketler Dairesi Çalışanı Büyü Kazalarını Düzeltme Ekibi Başkanı Büyü Kazalarını Düzeltme Ekibi Çalışanı Unutturucu Karargâhı Başkanı Unutturucu Karargâhı Çalışanı Muggle'ları İkna Edici Mazeretler Komitesi Başkanı Muggle'ları İkna Edici Mazeretler Komitesi Çalışanı Muggle Eşyalarının Kötüye Kullanımı Dairesi Başkanı Muggle Eşyalarının Kötüye Kullanımı Dairesi Çalışanı Evlendirme Dairesi Başkanı Evlendirme Dairesi Çalışanı Danışma Görevlisi | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 5:48 pm | |
| Ben okul müdiresi olarak gözükmek istemiyorum (: Admin & İksir Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu. (:
Ellerine sağlık Ceren'cim. | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 5:48 pm | |
| Bu rütbeleri oluşturdum. Birazdan meslek rehberi hazırlayacağım. Profesörlükler konusunda bazılarını işleve sokmayabiliriz. Yalnız bu sezonun dans profesörlüğü alabilirim. *hep içimde kalmıştı dans profesörü olmak:P* İşte..
Gruplarıda ayarladım. Olmuş mu? O.o | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ekim 10, 2008 5:49 pm | |
| Süper. Çok güzel olmuş cidden. (: | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| |
| |
Caroline Regina Chaplin
| |
| |
| Öneriler | |
|