ozan920
Mesaj Sayısı : 1 Mücadele Tarafın : Patronus Büyüsü Rp Sevgilisi : yok.... Ama İnşallah olcak Asa : Unıcorn Yüreği Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Baykuş Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Harry Potter Salı Eyl. 02, 2008 9:51 am | |
| Adınız Soyadınız: Micheal Gambon
Soyunuz:Safkan
Kaçıncı Sınıf Olmak İstiyoR:4
Cinsiyetiniz: Erkek
Fiziksel Özellikleriniz:Sarı Saçlıyım Gözlerim Mavi
Dış görünüşünüz: ....... ????
Kişisel Özellikleriniz: Cesurum hiç bir şeyden korkmam yiğitim
Geçmişiniz:Ben küçükken annem babam ölmüş abimle şimdi londradayız hogwarts gibi bir okul yapmışlar ikimizde o okula girecez
Aileniz Hakkında: Çok cesur bir aileimiş
Hangi Binayı İstiyorsunuz: Gryffindor | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Harry Potter Salı Eyl. 02, 2008 7:12 pm | |
| arkadaşım ben admin değilim ama yinede uyarı yapıyım dedim.bence rp hiç yok ve herşey çok kısa bu durumda bırak seçilmeyi çok da fazla uyarı alırsın ben olsam hemen düzeltirdim |
|
Harry James Potter Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Mücadele Tarafın : Aydınlık Rp Sevgilisi : Iıı... Asa : 12 inç, anka kuşu tüyü, ejderha yüreği Kan Durumu : Melez Evcil Hayvanın: : Hedwig Kayıt tarihi : 14/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 100
| Konu: Geri: Harry Potter Çarş. Eyl. 03, 2008 8:17 pm | |
| Pardon ama ikinizinde imzasında Daniel'ın resm var. Onu temsil eden kişide benim, bu yüzden avatarlarınızı değiştirmek zorundasınız. Buraya yazmamam gerkeiyordu ama baktımki zaten kirlenmiş başlık ben yazarsam pek bişey olmaz xD | |
|
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| |