Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 1500
| Konu: Site içi değişiklikler Paz Ekim 05, 2008 12:26 pm | |
| Öncelikle grup renklerinde değişiklik yapmamız gerekli bana kalırsa. Daha renkli *aşırıya kaçmamak şartıyla* olmalı. Tabi renkler adminlerin hepsinin kararıyla değişmeli*değişecekse*. Özellikle "Admin, Bakanlık Çalışanı, Zay" grubu çok alakasız renklerde.
Daha sonra tema aklımda. Tema değişecek mi?
Ayrıca site başlıklarında kalın tipini kaldırmaya başladım. Sadece nasıl durduğunu merak ettiğim için deneme amaçlı.
Şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe yazarım. Cevaplarınızı bekliyorum.. (:
| |
|
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Site içi değişiklikler Paz Ekim 05, 2008 12:27 pm | |
| Evet admin renkleri değişebilir.. Sence ne renk olmalı? | |
|
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 1500
| Konu: Geri: Site içi değişiklikler Paz Ekim 05, 2008 12:31 pm | |
| Benim tercihim beyaz. Çünkü herkesin favori rengi vardır ve hepsini birden yapamayız. Beyaz sade ve gösterişsiz bir renk. Sizin fikirleriniz? | |
|
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Site içi değişiklikler Paz Ekim 05, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Site içi değişiklikler Paz Ekim 05, 2008 7:37 pm | |
| Beyaz hoş. (: Grup renkleri benim elimden çıkmadı bu arada. (: | |
|