| Simone Simons mu?Amy Lee mi? | |
|
+11Nicholas Ryan Scofield Mélyssa Léova Chaplin Paige Hilary Halvert Ellectra A. Sergei Elisha Lucy Williams Luna Lovegood Jacelyn A. Chaplin Michelle Kelly M. Black Caroline Regina Chaplin Rachel Stéphanie Caroline William Dragonflame 15 posters |
Simone Simons mu?Amy Lee mi? | Simone Simons | | 12% | [ 2 ] | Amy Lee | | 88% | [ 15 ] |
| Toplam Oylar : 17 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 4:19 pm | |
| İkiside Dünya çapında ünlü,başarılı Rock Kraliçeleri.Peki sizce hangisi daha iyi?Gerçekten seçim yapmak çok zor,ama ben Simone Simons diyorum...Müthiş bir ses,müthiş bir güzellik,Simone^M gerçek bir Rock Kraliçesi...Tabii aynı şey Amy Lee için de geçerli... |
|
| |
William Dragonflame
Mesaj Sayısı : 356 Mücadele Tarafın : İyi Rp Sevgilisi : Rachel Stéphanie Caroline Özel Yetenek : Animagus - Zihinfendar&Zihinbendar Asa : Anka'nın Alevi Kan Durumu : Safkanlığın da ötesinde Evcil Hayvanın: : Ejderham Greyhead(Boynuzkuyruk) Kayıt tarihi : 12/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 5:11 pm | |
| Amy Lee benim için bambaşka yaa | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 1500
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
Mesaj Sayısı : 14 Mücadele Tarafın : |~|Dark Side|~| Rp Sevgilisi : Aran(ı)yor Asa : Yokk Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 7:57 pm | |
| Amy Lee (: Ama Simone'ninde müthiş olduğu tartışmasız. | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 8:05 pm | |
| | |
|
| |
Elisha Lucy Williams
Mesaj Sayısı : 8 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : Yok Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 05, 2008 8:35 pm | |
| İkiside birbirinden başarılı ikiside birbirinden güzel Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi Amy Lee bambaşka | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| |
| |
Paige Hilary Halvert
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 24 Mücadele Tarafın : - Kan Durumu : - Kayıt tarihi : 24/04/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: - Galleon:
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Ptsi Ekim 06, 2008 10:00 am | |
| | |
|
| |
Mélyssa Léova Chaplin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Tarafsız Rp Sevgilisi : Sevdiği kişinin adını kendinden bile saklamaya çalışıyor Özel Yetenek : Veela Asa : Güllerin Büyüsü Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Chole Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 15
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Ptsi Ekim 06, 2008 1:53 pm | |
| Amy ve Simone... gerçekten çekişmeli bir anket. Sonuçta ikiside kendi çapında birçok ödül alıp ün kazanmış, sesleri son derece iyi, güzel bayan Rock Kraliçeleri. Amy Lee kolay rastlanamaz derecede mükemmel bir sese sahip bence. Eğer ikisinden birine Rock Kraliçesi diyeceksek bu kesinlikle Amy Lynn Lee olmalı diye düşünüyorum. Amy'nin sesi bence eşi benzeri bulunmayan türden. Güzellik desen zaten onda mevcut. Daha birçok paha biçilemez özelliğiyle beni kendisine bağlayan bir Rock ustası. Simone'u çok sevmeme rağmen Amy kadar eşsiz bir sese sahip olduğunu düşünmüyorum. Güzellik konusunda Amy ile eşit olduklarını düşünebilirim. Fakat hiçbir zaman benim gözümde Amy'nin sesine eş değer bir ses olmayacak... | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Roxanne Melanie Chaplin Özel Yetenek : Çatal Ağız Asa : Ölümün Karanlığı ~ Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : - Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Ptsi Ekim 06, 2008 3:27 pm | |
| - Roxanne Melanie Chaplin demiş ki:
- Amy Lee (: Ama Simone'ninde müthiş olduğu tartışmasız.
| |
|
| |
Mariana Mia Colucci
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ... Özel Yetenek : VeeLa Asa : Cesaretin Sadıklığı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Tavşanım Kylie Kayıt tarihi : 23/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Perş. Ekim 09, 2008 1:05 pm | |
| Amy'de Simone'de benim idolüm. Gerçekten çok zor karar vermek. Simone'nin sesini, Amy'nin yüzünü isterdim. Amy bana daha çok benziyor. Seside öyle. O yüzden Amy dicem. Ama karar vermekte çok zorlandım, bakmayın 2 cümlede kararımı yazdığıma. xD Simone'cimm =) Öf be xD İkiside tamam mı ikiside!?! xD | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız Rp Sevgilisi : Yok Asa : 12 inches, Dişbudak Ağacı, Kaplan Kanı Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Paz Ekim 19, 2008 12:01 pm | |
| | |
|
| |
Harry James Potter Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Mücadele Tarafın : Aydınlık Rp Sevgilisi : Iıı... Asa : 12 inç, anka kuşu tüyü, ejderha yüreği Kan Durumu : Melez Evcil Hayvanın: : Hedwig Kayıt tarihi : 14/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 100
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? C.tesi Ekim 25, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
Swéline Olémph Flandérs
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Death Eaters Rp Sevgilisi : Aran(m)ıyor Özel Yetenek : Veela Asa : 11 inc., anka kuşu tüyü, unicorn kanı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Kedi Kayıt tarihi : 09/09/07
| Konu: Geri: Simone Simons mu?Amy Lee mi? Salı Ekim 28, 2008 10:45 pm | |
| | |
|
| |
| Simone Simons mu?Amy Lee mi? | |
|