| Şuan Dinliyorum | |
|
+20Swéline Olémph Flandérs Reese Caroline Miller Harry James Potter Sybélla Marjestie Charita Melissa Lydia Lavrentis Jacelyn A. Chaplin Kaitlynn Lara Chaplin Lucio Xarvaléz Widdlemore Luna Lovegood Ellectra A. Sergei Caroline Regina Chaplin Roberto Okacha Elisha Lucy Williams William Dragonflame Elizabeth V. Bathory Michelle Kelly M. Black Nicholas Ryan Scofield Comford Highlander Paige Hilary Halvert Rachel Stéphanie Caroline 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 05, 2008 5:28 pm | |
| Dinlediğiniz müziği yazabilirsiniz. | |
|
| |
Paige Hilary Halvert
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 24 Mücadele Tarafın : - Kan Durumu : - Kayıt tarihi : 24/04/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: - Galleon:
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Ptsi Ekim 06, 2008 5:04 pm | |
| Linkin Park - By Myself ( Bu şarkıya bitiyorum ! ) XD XD | |
|
| |
Comford Highlander
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 42 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : --- Özel Yetenek : Animagus Ejderha & Zihinfendar-Zihinbendar Asa : 20 cm maun ejderha yüreği telleğinden Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Ankam Costar Kayıt tarihi : 17/06/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Ptsi Ekim 06, 2008 6:41 pm | |
| Nickleback Into The Night | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Roxanne Melanie Chaplin Özel Yetenek : Çatal Ağız Asa : Ölümün Karanlığı ~ Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : - Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 2:18 pm | |
| Children of Bodom - Silent Night, Bodom Night | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
Mesaj Sayısı : 14 Mücadele Tarafın : |~|Dark Side|~| Rp Sevgilisi : Aran(ı)yor Asa : Yokk Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 3:34 pm | |
| | |
|
| |
Elizabeth V. Bathory
Mesaj Sayısı : 2 Mücadele Tarafın : tabi ki ö.y xD Rp Sevgilisi : buna ayıracak zamanım yok xDtabi şimdilikxD Asa : ~Karanlık Işık~ Kan Durumu : safkan Evcil Hayvanın: : baykuş Kayıt tarihi : 07/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 3:43 pm | |
| | |
|
| |
William Dragonflame
Mesaj Sayısı : 356 Mücadele Tarafın : İyi Rp Sevgilisi : Rachel Stéphanie Caroline Özel Yetenek : Animagus - Zihinfendar&Zihinbendar Asa : Anka'nın Alevi Kan Durumu : Safkanlığın da ötesinde Evcil Hayvanın: : Ejderham Greyhead(Boynuzkuyruk) Kayıt tarihi : 12/09/07
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 3:56 pm | |
| | |
|
| |
Elisha Lucy Williams
Mesaj Sayısı : 8 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : Yok Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Okacha
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Çatal dili!-animagus! Rp Sevgilisi : ♥♥ Özel Yetenek : øĮÛλλ ﻹﺁﻹ£Ņ Asa : MÜRVER ASA Kan Durumu : %100 SAFKAN Evcil Hayvanın: : YILANIM NAGİŞ Kayıt tarihi : 24/03/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 55
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 6:48 pm | |
| Rafet El Roman -Seni Seviyorum!....
Oğuzhan Koç-Gül Ki Sevgilim | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
Mesaj Sayısı : 14 Mücadele Tarafın : |~|Dark Side|~| Rp Sevgilisi : Aran(ı)yor Asa : Yokk Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 6:52 pm | |
| Rafet El Roman =Seni Seviyorum | |
|
| |
Roberto Okacha
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Çatal dili!-animagus! Rp Sevgilisi : ♥♥ Özel Yetenek : øĮÛλλ ﻹﺁﻹ£Ņ Asa : MÜRVER ASA Kan Durumu : %100 SAFKAN Evcil Hayvanın: : YILANIM NAGİŞ Kayıt tarihi : 24/03/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 7:18 pm | |
| aaa ne güzel aynı şarkıXD
rafet el roman ömrümün sahibi - 2008 &&&&&&&
Rafet El Roman 2008 - 01.Sevdim Ama Sonu Yoktu | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 7:28 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Okacha
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 7:46 pm | |
| Kibariye - Tepeciklimi 2008 :D:D &&&&&&&&&&&&&& KAZIM KOYUNCU!-İŞTE GİDİYORUM! | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 1500
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Salı Ekim 07, 2008 8:17 pm | |
| Kate Voegele | Hallelujah | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 11:58 am | |
| Rihanna- Please Don't Stop the Music | |
|
| |
Paige Hilary Halvert
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 24 Mücadele Tarafın : - Kan Durumu : - Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 5:23 pm | |
| Tokio Hotel - Spring Nicht XD | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 5:39 pm | |
| Teoman - Aşk Kırıntıları ( bitiyorum bu şarkıya ya.. ) | |
|
| |
Paige Hilary Halvert
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 6:01 pm | |
| Linkin Park - Crawling ( Hayatımın şarkılarından biri!!! ) XD | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Elisha Lucy Williams
Mesaj Sayısı : 8 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : Yok Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 6:18 pm | |
| | |
|
| |
Comford Highlander
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 42 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : --- Özel Yetenek : Animagus Ejderha & Zihinfendar-Zihinbendar Asa : 20 cm maun ejderha yüreği telleğinden Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Ankam Costar Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 6:32 pm | |
| You Remind Me - Nickelback | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 7:00 pm | |
| | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Çarş. Ekim 08, 2008 8:41 pm | |
| James Blunt | Carry You Home | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Perş. Ekim 09, 2008 11:14 am | |
| Evanescence'den bişey ama adı track 9 olarak geçio :Q | |
|
| |
Comford Highlander
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Perş. Ekim 09, 2008 12:13 pm | |
| Ben Hüsrana Komşuyum-Sagopa Kajmer | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Perş. Ekim 09, 2008 12:59 pm | |
| Full İhtişam-Serdar Ortaç | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| |
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Perş. Ekim 09, 2008 3:07 pm | |
| James Blunt | Goodbye My Lover | |
|
| |
Roberto Okacha
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Perş. Ekim 09, 2008 8:33 pm | |
| KURTLAR VADİSİNİ-izliyorum!!!! | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 11, 2008 11:21 am | |
| Emre Aydın - Belki Bir Gün Özlersin | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 11, 2008 11:23 am | |
| | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Roxanne Melanie Chaplin Özel Yetenek : Çatal Ağız Asa : Ölümün Karanlığı ~ Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : - Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 11, 2008 2:09 pm | |
| Cradle of Filth - Devil Woman | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Cuma Ekim 17, 2008 3:13 pm | |
| | |
|
| |
Lucio Xarvaléz Widdlemore
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : ZAY Rp Sevgilisi : VaZgEçİlMeZiM--->Kaitlynn Nell Weapon Özel Yetenek : tahminlerim xD Asa : Mürver Asa Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Baykuş Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Cuma Ekim 17, 2008 5:51 pm | |
| John Williams-Hedwig's Theme | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 18, 2008 7:09 am | |
| Evanescence - My Immortal | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 18, 2008 10:09 am | |
| Jose Manuel / Spanish Girl | |
|
| |
Kaitlynn Lara Chaplin
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Death Eaters Rp Sevgilisi : Yok! Özel Yetenek : Yok Asa : 11 inch, Kamış Ağacı, Beyaz At Kılı, Esnek Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 18, 2008 6:00 pm | |
| | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 18, 2008 6:41 pm | |
| Orquesta Guayacan ~ Torero | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum C.tesi Ekim 18, 2008 7:09 pm | |
| Paramore - Emergency [ Nedense bu şarkıyı çok seviyorum. O.o ] | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız Rp Sevgilisi : Yok Asa : 12 inches, Dişbudak Ağacı, Kaplan Kanı Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 12:51 am | |
| James Blunt ~ You're Beautiful
Son yarım saattir kaç defa dinledim kim bilir... | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız Rp Sevgilisi : Yok Asa : 12 inches, Dişbudak Ağacı, Kaplan Kanı Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 9:16 am | |
| 30 Seconds to Mars ~ The Kill | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 9:26 am | |
| Cradle of Filth - Temptation | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 9:35 am | |
| 30 Seconds to Mars ~ Attack | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 9:36 am | |
| Cradle of Filth - Nemesis | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 9:43 am | |
| Slipknot ~ Wait and Bleed | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 9:48 am | |
| Children of Bodom - Follow the Reaper | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 19, 2008 11:49 am | |
| James Blunt ~ Same Mistake | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Cuma Ekim 24, 2008 5:38 pm | |
| James Blunt ~ You Are Beautiful | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 26, 2008 12:26 pm | |
| | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
| Konu: Geri: Şuan Dinliyorum Paz Ekim 26, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
| Şuan Dinliyorum | |
|