| Hangi İşletim Sistemi | |
|
+9Jacelyn A. Chaplin Michelle Kelly M. Black Mélyssa Léova Chaplin Elisha Lucy Williams Evangeline Nicole Lilly Ellectra A. Sergei Luna Lovegood Rachel Stéphanie Caroline William Dragonflame 13 posters |
Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz? | Windows | | 93% | [ 14 ] | Linux | | 7% | [ 1 ] | Mac OS & OS X | | 0% | [ 0 ] | Diğer | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 15 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
William Dragonflame
Mesaj Sayısı : 356 Mücadele Tarafın : İyi Rp Sevgilisi : Rachel Stéphanie Caroline Özel Yetenek : Animagus - Zihinfendar&Zihinbendar Asa : Anka'nın Alevi Kan Durumu : Safkanlığın da ötesinde Evcil Hayvanın: : Ejderham Greyhead(Boynuzkuyruk) Kayıt tarihi : 12/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Hangi İşletim Sistemi Paz Ekim 05, 2008 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Paz Ekim 05, 2008 6:35 pm | |
| |
|
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Paz Ekim 05, 2008 6:41 pm | |
| - Simone Lynn Windmir demiş ki:
- Benimki Windows...
+1 | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Paz Ekim 05, 2008 8:59 pm | |
| | |
|
| |
William Dragonflame
Mesaj Sayısı : 356 Mücadele Tarafın : İyi Rp Sevgilisi : Rachel Stéphanie Caroline Özel Yetenek : Animagus - Zihinfendar&Zihinbendar Asa : Anka'nın Alevi Kan Durumu : Safkanlığın da ötesinde Evcil Hayvanın: : Ejderham Greyhead(Boynuzkuyruk) Kayıt tarihi : 12/09/07
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Paz Ekim 05, 2008 9:54 pm | |
| noluyo yaw tek Linuxcu ben miyim? Linux gibi süper bir işletim kullanan | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Ptsi Ekim 06, 2008 8:41 am | |
| Vallahi ne yalan söyleyeyim bende Windows kullanıyorum. | |
|
| |
Evangeline Nicole Lilly
Mesaj Sayısı : 330 Mücadele Tarafın : Zihinbendar-Veela^^ Rp Sevgilisi : yok!! Özel Yetenek : Ölüm Yiyen!! Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 09/09/07
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Ptsi Ekim 06, 2008 8:49 am | |
| | |
|
| |
Elisha Lucy Williams
Mesaj Sayısı : 8 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : Yok Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Ptsi Ekim 06, 2008 11:40 am | |
| Windows dışında hiç işletim sistemi kullanmadım ne yalan söyliyim kullanmayıda düşünmüyorum | |
|
| |
Mélyssa Léova Chaplin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Tarafsız Rp Sevgilisi : Sevdiği kişinin adını kendinden bile saklamaya çalışıyor Özel Yetenek : Veela Asa : Güllerin Büyüsü Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Chole Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 15
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Ptsi Ekim 06, 2008 1:42 pm | |
| Windows ama Vista'nın nasıl birşey olduğunu biliyorum. Kullanımı başta zor gelebilen, zaman geçtikçe kolaylaşmaya başlayan bir bilgisayar işletim sistemidir. Aslında onu kullanmak istemeyişimin başlıca nedeni çoğu programın Vista sürümüne uygun olmaması. Bana kalırsa eski de olsa Windows en iyisi... | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
Mesaj Sayısı : 14 Mücadele Tarafın : |~|Dark Side|~| Rp Sevgilisi : Aran(ı)yor Asa : Yokk Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Ptsi Ekim 06, 2008 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Ptsi Ekim 06, 2008 4:41 pm | |
| - William Dragonflame demiş ki:
- noluyo yaw tek Linuxcu ben miyim? Linux gibi süper bir işletim kullanan
Windowsta güzel ama yani şimdi allahı var.. | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Ptsi Ekim 06, 2008 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Roxanne Melanie Chaplin Özel Yetenek : Çatal Ağız Asa : Ölümün Karanlığı ~ Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : - Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Salı Ekim 07, 2008 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Okacha
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Çatal dili!-animagus! Rp Sevgilisi : ♥♥ Özel Yetenek : øĮÛλλ ﻹﺁﻹ£Ņ Asa : MÜRVER ASA Kan Durumu : %100 SAFKAN Evcil Hayvanın: : YILANIM NAGİŞ Kayıt tarihi : 24/03/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 55
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Salı Ekim 07, 2008 6:46 pm | |
| ben hayatımda gördüğüm en kötü işletim sistemi pardus! yani Linix! + Vista hiç güzel değil!!! 2 kere tıklıyorsun sana tekrar sorıyo girmek istiyormusunuz diye bunu bilgi yarışmasınımı 2tıklama cevap sonra gelende eminmisin son kararınmı? sorusu herelde XD
WINDOWS! | |
|
| |
Mariana Mia Colucci
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ... Özel Yetenek : VeeLa Asa : Cesaretin Sadıklığı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Tavşanım Kylie Kayıt tarihi : 23/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Perş. Ekim 09, 2008 1:17 pm | |
| Windows ev ve iş bilgisayarları için en çok kullanılan seçilmiş. Linux'ta çok komut var. Dahiler ve bilgisayarda eğlence yerine önemli işi olanların tercihi. Windows en kullanışlısı bence... | |
|
| |
Kaitlynn Lara Chaplin
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Death Eaters Rp Sevgilisi : Yok! Özel Yetenek : Yok Asa : 11 inch, Kamış Ağacı, Beyaz At Kılı, Esnek Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Hangi İşletim Sistemi Paz Ekim 19, 2008 5:35 pm | |
| Windows^^Bence en güzeli en rahatı xD | |
|
| |
| Hangi İşletim Sistemi | |
|