| Aşk mı, Gurur mu? | |
|
+12Nicholas Ryan Scofield Jacelyn A. Chaplin Paige Hilary Halvert Roberto Okacha Rachel Stéphanie Caroline Luna Lovegood Mariana Mia Colucci William Dragonflame Mélyssa Léova Chaplin Comford Highlander Michelle Kelly M. Black Ellectra A. Sergei 16 posters |
Aşk ya da Gurur... | Aşk | | 19% | [ 3 ] | Gurur | | 81% | [ 13 ] |
| Toplam Oylar : 16 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Aşk mı, Gurur mu? Perş. Ekim 09, 2008 10:28 am | |
| Sizce aşk mı, gurur mu? Ben gurur diyorum, çünkü bana aşık olan birini çabuk hissederim ve öncelikle soğuk ve gururlu davranırım. Yani benim için cevap kolay... Peki siz? Siz olsanız gururu bir kenara bırakıp aşkı mı seçerdiniz, yoksa aşkı çöpe atıp gururunuza mı önem verirdiniz? | |
|
| |
Michelle Kelly M. Black
Mesaj Sayısı : 14 Mücadele Tarafın : |~|Dark Side|~| Rp Sevgilisi : Aran(ı)yor Asa : Yokk Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Perş. Ekim 09, 2008 11:15 am | |
| | |
|
| |
Comford Highlander
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 42 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : --- Özel Yetenek : Animagus Ejderha & Zihinfendar-Zihinbendar Asa : 20 cm maun ejderha yüreği telleğinden Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Ankam Costar Kayıt tarihi : 17/06/08
| |
| |
Mélyssa Léova Chaplin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Tarafsız Rp Sevgilisi : Sevdiği kişinin adını kendinden bile saklamaya çalışıyor Özel Yetenek : Veela Asa : Güllerin Büyüsü Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Chole Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 15
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Perş. Ekim 09, 2008 12:43 pm | |
| Aslında bunu hiç çözemedim. Benim aşkımda büyüktür gururumda. Hatta bu yüzden partnerlerimde fazla kavg etmişliğim olmuştur =) | |
|
| |
William Dragonflame
Mesaj Sayısı : 356 Mücadele Tarafın : İyi Rp Sevgilisi : Rachel Stéphanie Caroline Özel Yetenek : Animagus - Zihinfendar&Zihinbendar Asa : Anka'nın Alevi Kan Durumu : Safkanlığın da ötesinde Evcil Hayvanın: : Ejderham Greyhead(Boynuzkuyruk) Kayıt tarihi : 12/09/07
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Perş. Ekim 09, 2008 1:06 pm | |
| | |
|
| |
Mariana Mia Colucci
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ... Özel Yetenek : VeeLa Asa : Cesaretin Sadıklığı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Tavşanım Kylie Kayıt tarihi : 23/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| |
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| |
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Perş. Ekim 09, 2008 3:58 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Okacha
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Çatal dili!-animagus! Rp Sevgilisi : ♥♥ Özel Yetenek : øĮÛλλ ﻹﺁﻹ£Ņ Asa : MÜRVER ASA Kan Durumu : %100 SAFKAN Evcil Hayvanın: : YILANIM NAGİŞ Kayıt tarihi : 24/03/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 55
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Perş. Ekim 09, 2008 6:22 pm | |
| - Mélyssa Léova Chaplin demiş ki:
- Aslında bunu hiç çözemedim. Benim aşkımda büyüktür gururumda. Hatta bu yüzden partnerlerimde fazla kavg etmişliğim olmuştur =)
aynen ama burda aşk'ı seçtim aşk olmadan dünya çekilmez!!! gurursuz insanda olomaz ama gurursuz biri gurursuz biriyle birlikte olabilir:D | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Cuma Ekim 10, 2008 10:39 am | |
| Mmm... Herkesin dediği mantıklı aslında. Yine de size bir örnek vermek istiyorum ( korkunç birşey ve en çok kızlara söylüyorum) ; aşka kendinizi fazla kaptırmayın. Bir gence aşık oldum dersin. O da sana öyle der. Sonra seni evine çağırır. Şimdi sen de çok gururlusun ya... Adam sana gelir gelmez tecavüz eder ve sende gurur falan kalmaz! Bunu da düşünerek işaretleyin bence. Aşk bazen bir yalan da olabilir biliyorsunuz... ( Bakın küçük kadınlarda ki Yeliz'e. Nasıl eniştesi tecavüz etti? Hep kızın salaklığı yüzüden! Siz de öyle salaklık yapmayın kızlar. ) | |
|
| |
Paige Hilary Halvert
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 24 Mücadele Tarafın : - Kan Durumu : - Kayıt tarihi : 24/04/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: - Galleon:
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Cuma Ekim 10, 2008 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Cuma Ekim 10, 2008 4:16 pm | |
| Hahah! Bakın birşey anlattım herkes başladı gurur demeye! Ama haklıım değil mi yani? xD | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Cuma Ekim 10, 2008 4:28 pm | |
| Sen öyLe demedende çoğu kişi Gurur demiyor muydu ? NesLime katılıyorum. Aşkta / Gururda !! | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Roxanne Melanie Chaplin Özel Yetenek : Çatal Ağız Asa : Ölümün Karanlığı ~ Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : - Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Perş. Ekim 16, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
Kaitlynn Lara Chaplin
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Death Eaters Rp Sevgilisi : Yok! Özel Yetenek : Yok Asa : 11 inch, Kamış Ağacı, Beyaz At Kılı, Esnek Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Paz Ekim 19, 2008 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Adriana Roxanne Woodsen
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Ölüm yiyen Rp Sevgilisi : Ölüm yiyen biri Asa : yok Kan Durumu : safkan Evcil Hayvanın: : yok Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Salı Ekim 28, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Swéline Olémph Flandérs
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Death Eaters Rp Sevgilisi : Aran(m)ıyor Özel Yetenek : Veela Asa : 11 inc., anka kuşu tüyü, unicorn kanı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Kedi Kayıt tarihi : 09/09/07
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Çarş. Ekim 29, 2008 6:50 am | |
| Gerçek aşk bazen gururunu ayaklar altına alabilmektir. | |
|
| |
Olympia Lieth Immogen
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 28 Mücadele Tarafın : Kendi tarafını tutuyor Rp Sevgilisi : ...YoK... Asa : Adaletin Gizemi Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Tavşan Kayıt tarihi : 26/09/07
| Konu: Geri: Aşk mı, Gurur mu? Cuma Mayıs 01, 2009 3:48 pm | |
| | |
|
| |
| Aşk mı, Gurur mu? | |
|