| Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? | |
|
+9Adriana Roxanne Woodsen Jacelyn A. Chaplin Kaitlynn Lara Chaplin Nicholas Ryan Scofield Ellectra A. Sergei William Dragonflame Paige Hilary Halvert Luna Lovegood Rachel Stéphanie Caroline 13 posters |
Aslı mı Pelin mi | Aslı Enver | | 72% | [ 13 ] | Pelin Karahan | | 28% | [ 5 ] |
| Toplam Oylar : 18 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Cuma Ekim 10, 2008 1:41 pm | |
| Nedense böyle 2 kişi arasında tercih yaptıran anketlere bayılıyorum xD Her neyse,konudan sapmayalım xD İkiside başarılı,güzel oyuncular ve en popüler gençlik dizilerinden birinde başrolleri paylaşıyorlar.Peki hangisi size göre daha iyi?Ben Aslı Enver diyorum,çünkü Aslı'nın değişik bir güzelliği var ve çok sempatik (: |
|
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Cuma Ekim 10, 2008 2:23 pm | |
| Bence sonuna kadar Pelin Karahan tabikide. Masmavi gözleryle her şeyini tamamlıyor.. Suratını tamalayan bir burnu falan bence çok hoş biri ya! Ondan kesinlikle vazgeçmem! | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| |
| |
Paige Hilary Halvert
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 24 Mücadele Tarafın : - Kan Durumu : - Kayıt tarihi : 24/04/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: - Galleon:
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Cuma Ekim 10, 2008 3:08 pm | |
| | |
|
| |
William Dragonflame
Mesaj Sayısı : 356 Mücadele Tarafın : İyi Rp Sevgilisi : Rachel Stéphanie Caroline Özel Yetenek : Animagus - Zihinfendar&Zihinbendar Asa : Anka'nın Alevi Kan Durumu : Safkanlığın da ötesinde Evcil Hayvanın: : Ejderham Greyhead(Boynuzkuyruk) Kayıt tarihi : 12/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Cuma Ekim 10, 2008 6:50 pm | |
| Bi erkek için zor bi seçim ikisi de süper güzellikte. Başarılılar da. Aslının sarışınlığı ona artı(benim için) ama pelinin gözlerinde de kayboluyosun. Bence Pelin Karahan | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Cuma Ekim 10, 2008 6:55 pm | |
| Aslı Enver. Çünkü Pelin Karahan - nasıl desem? - yani böyle biraz fazla tatlı... Hatta çok çok çok çok tatlı ve ben böyle aşırı derecede tatlı olan insanları pek sevmem... O yüzden Deniz'i de sevmiyorum. O da aşırı dercede tatlı. Onu sorsanız da Efe derdim. O benim yamuk ağızlı kahramanım! xD | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Roxanne Melanie Chaplin Özel Yetenek : Çatal Ağız Asa : Ölümün Karanlığı ~ Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : - Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? C.tesi Ekim 11, 2008 2:15 pm | |
| Aslı Enver. Pelin Karahanı beğenmiyorum. | |
|
| |
Kaitlynn Lara Chaplin
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Death Eaters Rp Sevgilisi : Yok! Özel Yetenek : Yok Asa : 11 inch, Kamış Ağacı, Beyaz At Kılı, Esnek Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Paz Ekim 12, 2008 5:22 pm | |
| Aslı Enver dedim. Ama Aslı Enver'i sevdiğim için değil. Pelin Karahan'dan nefret ettiğim için! Diziyi fazla takip etmem. Ben Beyaz Show'daki davranışlarından tanıyorum bu ikiliyi. Eğer izleyen varsa bilir Pelin Karahan acayip şımarık, ukala ve gıcım davranmıştı. Hatta Beyaz 'Siz dizideki rollerinizi gerçek hayatta mı değiştiniz?' gibisinden bir espri yapmıştı. Herneyse sonuç olarak Pelin Karahan'ı hiii..çç sevmiyorum. Bu yüzden Aslı Enver diyorum^^ | |
|
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Paz Ekim 12, 2008 5:58 pm | |
| Fakat burada kişsiel özellikleri değil, fiziksel özellikleri soruluyor benim bildiğim. | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Paz Ekim 12, 2008 6:17 pm | |
| - Nicholas Ryan Scofield demiş ki:
- Aslı Enver. Pelin Karahanı beğenmiyorum.
| |
|
| |
Adriana Roxanne Woodsen
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Ölüm yiyen Rp Sevgilisi : Ölüm yiyen biri Asa : yok Kan Durumu : safkan Evcil Hayvanın: : yok Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Ptsi Ekim 13, 2008 3:40 pm | |
| - Roxanne Melanie Chaplin demiş ki:
- Nicholas Ryan Scofield demiş ki:
- Aslı Enver. Pelin Karahanı beğenmiyorum.
___________ | |
|
| |
Kaitlynn Lara Chaplin
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Death Eaters Rp Sevgilisi : Yok! Özel Yetenek : Yok Asa : 11 inch, Kamış Ağacı, Beyaz At Kılı, Esnek Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? C.tesi Ekim 18, 2008 6:06 pm | |
| - Rachel Stéphanie Caroline demiş ki:
- Fakat burada kişsiel özellikleri değil, fiziksel özellikleri soruluyor benim bildiğim.
Hangisi daha güzel diye sorulmamış! Ama öyle bile olsa yine Aslı Enver derdim. Çünkü Pelin Karahan bana göre sempatik. Yani Babyface biraz. Güzellik açısından Aslı daha iyi görünüyor gözüme... | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Roxanne Melanie Chaplin Özel Yetenek : Çatal Ağız Asa : Ölümün Karanlığı ~ Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : - Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Paz Ekim 19, 2008 9:35 am | |
| Her açıdan Pelin Karahanı beğenmiyor kız. (Sera sensinmisin? xD)
Aynı fikirdeyim onunla... Pelin Karahan bana aşırı itici ve çirkin geliyor. Yüz hatları ve yüzündeki organlar fazlasıyla orantısız...
Boynu uzun olmasına rağmen yüzü küçük. Bu küçük yüzün yarısını koskocaman bir alın kaplıyor... Geri kalan yerlerede gözler, burun, ağız ve kaşlar sığışmaya çalışmış... Göz renginden kazanıyor sadece... Göz rengi güzel; fakat gözleri biraz küçük, o boyutta gözlere öyle uzun kaşlar hiç yakışmamış... Burnuda iğrenç ayrıca... Üst dudağı, alt dudağına nazaran fazla ince. Çeneside pek bi küçük. Alnıyla zıt adeta...
Kısacası bu kız bana inanılmaz ölçüde çirkin geliyor... | |
|
| |
Melissa Lydia Lavrentis
Mesaj Sayısı : 31 Mücadele Tarafın : Tarafsız Rp Sevgilisi : Yok Asa : 12 inches, Dişbudak Ağacı, Kaplan Kanı Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Paz Ekim 19, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
Lucio Xarvaléz Widdlemore
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : ZAY Rp Sevgilisi : VaZgEçİlMeZiM--->Kaitlynn Nell Weapon Özel Yetenek : tahminlerim xD Asa : Mürver Asa Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Baykuş Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Paz Ekim 19, 2008 4:49 pm | |
| aslı enver çok çekici bi kız bence | |
|
| |
Kaitlynn Nell Weapon
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 27 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : Lucio Xarvaléz Widdlemore Asa : Almadım. Kan Durumu : Melez Evcil Hayvanın: : Tavşanım Tirip Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Ptsi Ekim 20, 2008 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Sybélla Marjestie Charita
Mesaj Sayısı : 4 Mücadele Tarafın : Belli değil. Rp Sevgilisi : Yok Asa : .. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Simsiyah ve devasa bir kartal ~ Echelon Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? Paz Ekim 26, 2008 1:13 pm | |
| | |
|
| |
| Aslı Enver mi?Pelin Karahan mı? | |
|