| Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) | |
|
+4Rachel Stéphanie Caroline William Dragonflame Paige Hilary Halvert Roberto Okacha 8 posters |
Sitemizin Yeni Taması Nasıl | GÜZEL | | 63% | [ 5 ] | FENA DEĞİL | | 25% | [ 2 ] | İRENÇ! HİÇ ALAKASI YOK! | | 12% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 8 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Roberto Okacha
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Çatal dili!-animagus! Rp Sevgilisi : ♥♥ Özel Yetenek : øĮÛλλ ﻹﺁﻹ£Ņ Asa : MÜRVER ASA Kan Durumu : %100 SAFKAN Evcil Hayvanın: : YILANIM NAGİŞ Kayıt tarihi : 24/03/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 55
| Konu: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 12:34 am | |
| Sitemiz hepinizinde bildiği gibi yenilenmektedir.Sitemizin yani teması sizçe nasıl olmuş? | |
|
| |
Paige Hilary Halvert
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 24 Mücadele Tarafın : - Kan Durumu : - Kayıt tarihi : 24/04/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: - Galleon:
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 6:32 am | |
| Gsll olmuş ama eskiside gsll'di XD | |
|
| |
William Dragonflame
Mesaj Sayısı : 356 Mücadele Tarafın : İyi Rp Sevgilisi : Rachel Stéphanie Caroline Özel Yetenek : Animagus - Zihinfendar&Zihinbendar Asa : Anka'nın Alevi Kan Durumu : Safkanlığın da ötesinde Evcil Hayvanın: : Ejderham Greyhead(Boynuzkuyruk) Kayıt tarihi : 12/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 8:06 am | |
| fena deil ama eskisi daa iyiydi | |
|
| |
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 8:29 am | |
| Bence çok değişik oldu; en azından diğer sitelerden farklı oldu Genellikle her sitede aynı tema kullanıldığı için ben bunu farklı olmasıyla birlikte beğendim diyorum. | |
|
| |
Roberto Okacha
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Çatal dili!-animagus! Rp Sevgilisi : ♥♥ Özel Yetenek : øĮÛλλ ﻹﺁﻹ£Ņ Asa : MÜRVER ASA Kan Durumu : %100 SAFKAN Evcil Hayvanın: : YILANIM NAGİŞ Kayıt tarihi : 24/03/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 55
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 11:33 am | |
| şuanki çok kötü değil ama akşam ki hiç güzel değildi! | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 1500
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 11:45 am | |
| Site temasını ben sürekli değiştirip değiştirip durabilirim. =) Düzgün bir sonuç elde edebilene kadar bu anketin olması bana saçma geliyor. Çünkü tema sürekli değişecek.. =) | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 11:56 am | |
| | |
|
| |
Elisha Lucy Williams
Mesaj Sayısı : 8 Mücadele Tarafın : Z.A.Y Rp Sevgilisi : Yok Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 12:16 pm | |
| Bu da hoş falan ama bence eskisi daha güzeldi Buda hiç fena değil yani =) | |
|
| |
Caroline Regina Chaplin
Mesaj Sayısı : 252 Mücadele Tarafın : Karanlık Taraf Rp Sevgilisi : Yok Özel Yetenek : Görücü Asa : 12 inches, Funda Ağacı, Basilisk Zehri Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 1500
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) C.tesi Ekim 11, 2008 12:30 pm | |
| - Caroline Regina Chaplin demiş ki:
- Site temasını ben sürekli değiştirip değiştirip durabilirim. =) Düzgün bir sonuç elde edebilene kadar bu anketin olması bana saçma geliyor. Çünkü tema sürekli değişecek.. =)
Anketi arşive taşıyorum. Tema sürekli değişecek. Kötü veya iyi demeniz sadece post kasmanızı sağlar. | |
|
| |
Lucio Xarvaléz Widdlemore
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : ZAY Rp Sevgilisi : VaZgEçİlMeZiM--->Kaitlynn Nell Weapon Özel Yetenek : tahminlerim xD Asa : Mürver Asa Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Baykuş Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) Salı Ekim 14, 2008 5:52 pm | |
| bundan önce de değişiklik olmuştu... pek beğenmemiştim ama bu beklentilerimin karşılığını veren bi değişiklik olduu... | |
|
| |
| Sitenin Yeni Hali Nasıl?(TEMA) | |
|