| Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin | |
|
+5Kimberly Melodia A.Béll Luna Lovegood Ellectra A. Sergei Jacelyn A. Chaplin Rachel Stéphanie Caroline 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Rachel Stéphanie Caroline
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı** Rp Sevgilisi : William Dragoflame Özel Yetenek : *Veela* Asa : 21 Inch , Unicorn Özü, At Kılı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Maymun*Yui Kayıt tarihi : 05/10/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 10000
| Konu: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Çarş. Ekim 29, 2008 8:50 pm | |
| Lütfen uzun yorumlar yazarak cevap verelim. Ayrıca zırtp prtı aynı kişiler sırf yazmak içni uğramasın bu konuya. Başlığımz boşu boşuna kirlenmesin.
NOT:Diğer başlık çok dolmuştu. | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Çarş. Ekim 29, 2008 9:08 pm | |
| Melisa. Onun kendi sitesinde tanıştığımız o zamanda Pelin Karahan'ı kullanan, RP'de çocuğu olup benim gerçek ismimi koyan, şahane, çok tatlı ve bir ikizi olduğunu öğrendiğim tatlım. (: | |
|
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Perş. Kas. 06, 2008 2:43 pm | |
| En nefret kişi fakat dersini çok iyi anlatan bir öğretmendir benim için Roxanne Melanie Chaplin. Gerçi o da benden nefret ediyor ya... İşte, fazla uzatmıyorum. Onu sevmiyorum ama seviyorum. xD | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Perş. Kas. 06, 2008 4:30 pm | |
| " Kimseden nefret ettiğim filan yok. " Dediğim kişi. Yalnızca fikirlerimiz çoğu zaman ters düşüyor. Ve birde bir konu üzerinde anlamadan, bilmeden yorum yapmasa daha iyi bir kız olacak. Benim binamdaki öğrenci. ^^ | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| |
| |
Ellectra A. Sergei
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Ölüm Yiyen Rp Sevgilisi : Steven Jared Whamprey Özel Yetenek : Metamorfagus, Gizli Animagus, Çatal dil Asa : alacağım. Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yılan Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Cuma Kas. 07, 2008 12:13 pm | |
| Benim için dünyanın en en en en en en en iyi dostudur... Onu çok ama çok ama çok ama çok severim! xD | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Cuma Kas. 07, 2008 1:37 pm | |
| Bende kendisinin çok ama çok severim xD | |
|
| |
Kimberly Melodia A.Béll
Mesaj Sayısı : 5 Mücadele Tarafın : alla alla illa taraf mı tutulur uleyyn Rp Sevgilisi : yok henüz Asa : yok Kan Durumu : melez Evcil Hayvanın: : yok Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin C.tesi Kas. 08, 2008 4:02 pm | |
| tanımıyorum zaten bu sitede doğru düzgün kimseyi tanımıyorum ama tanışırız ^^ | |
|
| |
Roberto Okacha
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Çatal dili!-animagus! Rp Sevgilisi : ♥♥ Özel Yetenek : øĮÛλλ ﻹﺁﻹ£Ņ Asa : MÜRVER ASA Kan Durumu : %100 SAFKAN Evcil Hayvanın: : YILANIM NAGİŞ Kayıt tarihi : 24/03/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 55
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Çarş. Kas. 12, 2008 6:16 pm | |
| anımadığım bir bayan ama güzele benziyor tanışırız elbette... | |
|
| |
Susan Pevensie
Mesaj Sayısı : 200 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ARANIYOR.. Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Salı Ocak 20, 2009 9:13 pm | |
| tanımadığım biri.. ((nerde o eski günler :/ )) | |
|
| |
Kristen Stewart
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ---- Özel Yetenek : Zihinfendar-Zihinbendar&Görücülük&Veela Asa : su anda yok Kan Durumu : Saf Kan Evcil Hayvanın: : Baykuşum Marcus Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Paz Şub. 22, 2009 11:58 am | |
| tanımıyorum ama tanışablirz iyi birine benziyor:) | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Paz Şub. 22, 2009 1:54 pm | |
| Siteye girmesinden ötürü minnettar duyduğum kişi. | |
|
| |
Kristen Stewart
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ---- Özel Yetenek : Zihinfendar-Zihinbendar&Görücülük&Veela Asa : su anda yok Kan Durumu : Saf Kan Evcil Hayvanın: : Baykuşum Marcus Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Cuma Haz. 12, 2009 1:51 pm | |
| | |
|
| |
Andrew Drocrio Marquis
Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Kararsız Rp Sevgilisi : Melinda Gwendolyn Immogen Özel Yetenek : Zihin(fen)bendar Asa : 12 inç anka teleği, ejderha kanı Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Baykuş Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Paz Haz. 14, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Jacelyn A. Chaplin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin Çarş. Haz. 17, 2009 5:30 pm | |
| Kendisini tanımıyorum; ancak Milo Ventimiglia'yı görmem kendimden geçmeme sebep oldu. Şu anda " Milooo ♥ " diye haykırmak istiyorum. Sırf Milo yüzünden iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum. (: | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşüncelerin | |
|