Dave Jouvas Ravenclaw VII. Sınıf
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : DarkSide Rp Sevgilisi : Lonliness is laying down on my side. [Bisexual] Asa : Ungrateful smile. Kan Durumu : Pureblood Evcil Hayvanın: : I hate pets but I've got a owl. Kayıt tarihi : 11/10/10
Bilgiler Quidditch Mevkisi: - Galleon:
| Konu: Dave. Salı Ekim 12, 2010 12:08 am | |
| Karakterin;
Ad-Soyadı - Dave Jouvas Kişilik Özellikleri - Kibirli, soğuk, zeki, bencil, aşırı hırslı, patavatsız ve hazır cevap. Aile Yaşantısı Hakkında Kısa Bilgi - Köklü safkan bir aileden gelmektedir. Tek çocuk olmakla birlikte Jouvas'ların varisidir. Bu onu çok daha burnu büyük biri haline getirmiştir. Aile Londra'da yaşamakta.Örnek Rp - Spoiler:
- Koronun neden Hogwarts bahçesinin bu kadar uzağında olduğunu merak etti bir an için. Bu havada o kadar yolu yürümek daha önce hiç eziyet gibi gelmemişti ona. Ama şimdi bir kırbaççasına yüzüne çarpan rüzgarı hesaba katınca okuldaki cisimlenme yasağına lanet okudu. Yine de ona asırlar sürmüş gibi gelse de kısa süre sonra kuyuyu çevreleyen ve dikenler barındıran sık çalıların olduğu yere varmıştı. Bu sefer tüm bedenini yolmaya ve kanatmaya niyeti yoktu. Asasını eldivenlerin bile soğuktan korumayı başaramadığı parmaklarının arasına aldı ve mırıldandığı birkaç sözcüğün eşliğinde çalıların birbirinden ayrılarak yolu serbest bir hale getirmesini izledi. Kendinden gayet memnun bir ifadeyle eski kuyunun yanına gitti ve gözlerini kısarak içine baktı. Şimdi dolunayın da yardımıyla gayet net bir şekilde görebildiği kuyu ne kadar da masumane bir görüntü sergiliyordu. Oysa içinde ne iğrenç şeyler barındırıyordu. Silkindi ve sol elindeki eldiveni çıkarıp diğer elindeki asayla avucuna bir çizgi çizdi. Saniyeler sonra bu çizgiden akan kanlar dolunayın yansımasının vurduğu kuyuya damlamaya başladı. Ve şimdi ona bütün bir dönemi rezil eden kutuya bir yandan tiksinti, diğer yandan da hayranlık barındıran bir ifadeyle bakıyordu. Hala elinden akan kanları umursamadan kutuyu suyun içinden çıkardı. İşte elinde tutuyordu onu. Hayatını ellerinden alan gerçekleri barındıran kutu parmaklarının arasındaydı ve onu açmak için sadece birkaç kelimeye ihtiyacı vardı. Onu özenle tutup asasını içi içe geçmiş kuzgun ve yılan sembolünün birleştiği noktaya dokundurdu. Kelimeler iki dudağının arasından döküldüğünde ise kutunun üzerindeki her sembol yeşilin en açık tonlarından birine bürünüp parlamaya, etrafa ışık saçmaya başlamıştı. İlk anda onu açmayı başardığını düşünen Dave sonrasında kutunun bu şekilde açılmadığını hatırladı. Nerden olduğunu bilmediği iki farklı noktanın birbirinden ayrılması gerekiyordu, öyleyse tam anlamıyla başaramamıştı. Belki sözcükleri yanlış telaffuz etmişti ya da söylememesi gereken bir şey söylemişti.
Sorular;
Öğrenmeyi/yapmayı en çok sevdiğiniz/istediğiniz büyü nedir? Nedeniyle birlikte yazınız. - Expecto Patronum. Aslına bakılırsa yapıyorum, işe de yarıyor ama bir Ruh Emici'yle karşılaştığımda aynı performansı gösteremeyeceğimi biliyorum. Bir şekilde beni kötü etkiliyorlar.
En sevdiğiniz arkadaşınız kendi suçunu inkar ederek, başka bir öğrencinin üzerine atıyor ve sizi de tanık olarak gösteriyor. Suçun en yakın arkadaşınıza ait oldugunu biliyorsunuz; fakat arkadaşınızı yüz üstü bırakmak istemiyosunuz. Diğer yandan ise, iftiraya uğrayan öğrenci size derslerde yardımcı oluyor. Ne yapardınız, neden? -Arkadaşımın yalanını ortaya çıkarırım. Fazla çalışkan biri değilim, derslerde bana yardımcı olup sınıf geçmeme yardım eden birini kaybetmeyi göze alamam.
En yakın arkadaşınızla ıssız bir adaya düştünüz ve yanınızda sadece tek bir kişiye yetecek kadar su var. Ne yapardınız, neden? -Paylaşabilirim... Belki...
Derstesiniz. Bir şekilde hocayla fikirleriniz zıt düştü ve münakaşaya doğru ilerleyen bir tartışma ortamı doğdu ve normalde siz haklısınız. Kendinizi ve fikrinizi savunmaya devam mı edersiniz yoksa bir yerde durmanız gerektiğini düşünüp susar mısınız? Neden? -Kim olduğu umrumda değil, kimse, hiçkimse haksız yere beni susturamaz. Sonuna kadar fikrimi savunurum.
Bir büyücü olarak yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite? -Quidditch oynamak gibisi yok. | |
|
Seçmen Şapka Öğrencileri Binalarına Yerleştiren Kadim Şapka
Mesaj Sayısı : 2 Mücadele Tarafın : ... Rp Sevgilisi : ... Asa : ... Kan Durumu : ... Evcil Hayvanın: : ... Kayıt tarihi : 11/10/10
| Konu: Geri: Dave. Salı Ekim 12, 2010 12:28 am | |
| Açıkçası çok zor... Hırslısın, zekisin... Bir o kadar da kurnazsın aslında. Yine de nerede kendini daha iyi geliştireceğini çok iyi biliyorum. Ravenclaw VII. Sınıf! | |
|