| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
+3Hermione Jean Granger Dave Jouvas Harry James Potter 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Harry James Potter Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Mücadele Tarafın : Aydınlık Rp Sevgilisi : Iıı... Asa : 12 inç, anka kuşu tüyü, ejderha yüreği Kan Durumu : Melez Evcil Hayvanın: : Hedwig Kayıt tarihi : 14/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 100
| Konu: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Ekim 12, 2010 1:27 pm | |
| Üstteki üye hakkında düşündüklerimizi yazıyoruz. | |
|
| |
Dave Jouvas Ravenclaw VII. Sınıf
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : DarkSide Rp Sevgilisi : Lonliness is laying down on my side. [Bisexual] Asa : Ungrateful smile. Kan Durumu : Pureblood Evcil Hayvanın: : I hate pets but I've got a owl. Kayıt tarihi : 11/10/10
Bilgiler Quidditch Mevkisi: - Galleon:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Ekim 12, 2010 2:47 pm | |
| İsmi yanılmıyorsam 'aşık, dost' anlamına geliyor. Onun karakterini özetleyecek olsaydım da aynı şeyleri söylerdim. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Paz Ekim 17, 2010 2:12 am | |
| İmzada, sağdaki resim bana Johnny Depp'i hatırlattı...
| |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Kas. 22, 2010 7:48 am | |
| Onu yeniden burada görmek... İşte şu an hissettiğim duyguyu anlatmanın mümkünatı yok :e | |
|
| |
Ginny Weasley Gryffindor IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 568 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zay Rp Sevgilisi : :/ Asa : Kedi Pençesi Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Paz Nis. 03, 2011 5:43 pm | |
| Bu siteyi yine böyle görmeyi nasıl özlemişim yaaa Üstteki üyeyi de çok özlemişim Ronald-Ginny Rpgsınıde ayrıca üstteki üye rpglerde gıcık bir üye | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| |
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Paz Nis. 17, 2011 10:14 pm | |
| Bi'tane o. Dostum dediğim nadir kişilerden, gözüm kapalı güveneceğim kişilerden. Bugün doğum günüydü keratanın. İyi ki doğmuş, iyi ki hayatıma girmiş. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 568 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zay Rp Sevgilisi : :/ Asa : Kedi Pençesi Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Nis. 22, 2011 6:08 pm | |
| Kardelen o:)) Çok eski dost oo özlenen kişi ooo öpülen kişii o en muah'ındann ) | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| |
| |
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Nis. 23, 2011 1:26 pm | |
| Tekrar birbirimizi bulmamıza sebep olan, yeri dolmayacak, doldurulmaya çalışılmayacak olan... Ne kadar kopsak da her defasında eskisinden daha sağlam bağlanacağım insan... Seviyorum seni, hep. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Nis. 23, 2011 1:48 pm | |
| Yeryüzünde onun gibi bir insan daha olduğunu hiç sanmıyorum. Dost demek çok basit kaçacak, kardeşlik bizimki, evet (: O benim Hermione Granger'ım ayrıca. Öyle de kalacak... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Paz Nis. 24, 2011 6:28 pm | |
| Onun parmağına kıymık batsa benim canım yanar, mesela... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Nis. 28, 2011 9:36 pm | |
| Onu kıracağıma kolumu, bacağımı, kafamı kırmayı tercih ederim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Mayıs 10, 2011 12:10 pm | |
| Üstteki üyeyi şu an boğmak istiyorummmmmmmmmmmm sayesinde Emre pc'ye girememişşş kaç gündür bende siteye girip girip çıkıyorum Emre rp'i yazmış mı diye meğersem birileri sayesindeymişşşş | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 11, 2011 12:41 am | |
| O değil de, bu sene sınava girecek... Aklıma geldikçe başarılar dileyesim var... (: | |
|
| |
Amelia VANE
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Mücadele Tarafın : Kararsız Rp Sevgilisi : Bu gün külün önüne durdum hem de iki kere batıl bir inanca göre kısmetim kapanacakmış:) Özel Yetenek : Zeka ve cesaret yeterince özeldir. Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 05/07/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 15, 2011 5:14 pm | |
| İyi oldu mu merak ediyorum... Bi de özlemişim galiba | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 15, 2011 9:47 pm | |
| İğne olmaktan hoşlanan mazoşist biri olmadığımı biliyor ama iğnelerin iyi geldiğini bilse daha iyi olur çünkü bu da bir gerçek... (: Ve üstteki şahıs perşembe İş Bankası'nın orada olsa çok çok iyi olur. [bknz. kişisel mesaj hakkımı burada kullanmak istiyorum] =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 16, 2011 11:19 pm | |
| O şimdi hasta! Ama iyileşecek... İyileşiyor... | |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|