| Durum Listesi | |
|
+2Ginny Weasley Harry James Potter 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Harry James Potter Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Mücadele Tarafın : Aydınlık Rp Sevgilisi : Iıı... Asa : 12 inç, anka kuşu tüyü, ejderha yüreği Kan Durumu : Melez Evcil Hayvanın: : Hedwig Kayıt tarihi : 14/09/07
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 100
| Konu: Durum Listesi Salı Ekim 12, 2010 1:29 pm | |
| + Adın? ~ + Yaşın? ~ + Burcun? ~ + Ne Düşünüyorsun? + Ne Dinliyorsun? ~ + Nasılsın? ~ + Günün Nasıl Geçti? ~ + Ne Tarz Giysi? ~ + Kiminle Yazışıyorsun? ~ + Kaç Saattir Nettesin? ~ + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ + Bugün Neye Çok Güldün?~ + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ + Bugün Seni Üzen Olay? ~ + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ + En Son Ne Yedin? ~ + En Son Ne İçtin? ~ + En Son Kendine Ne Aldın? ~ + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ | |
|
| |
Ginny Weasley Gryffindor IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 568 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zay Rp Sevgilisi : :/ Asa : Kedi Pençesi Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 30/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Nis. 03, 2011 5:48 pm | |
| + Adın? ~Oya + Yaşın? ~18 + Burcun? ~Oğlak + Ne Düşünüyorsun? Rpg yapmayı + Ne Dinliyorsun? ~ Hiçbirşey + Nasılsın? ~ İyiyimm + Günün Nasıl Geçti? ~ Fena değill + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ :Kimseyle + Kaç Saattir Nettesin? ~1 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ders + Bugün Neye Çok Güldün?~umut bebişe + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Hepimizin burda tekrar biraraya gelebilmesi + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Olmadı + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Sınıftan bir arkadas.. + En Son Ne Yedin? ~Lay's + En Son Ne İçtin? ~Kola + En Son Kendine Ne Aldın? ~Abur cubur + En Son Başkasına Ne Aldın? ~çikolata + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Dershane | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Nis. 03, 2011 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Nis. 12, 2011 4:35 pm | |
| Kardelen, 17, Oğlak. + Ne Düşünüyorsun? ~ Enes yukarıda kimi dövmek istersiniz sorusuna neden benim ismimi yazdığını. Bir şey mi yaptım acaba fark etmeden. o.O + Ne Dinliyorsun? ~ Toms Diner, Suzanne Vega. + Nasılsın? ~ İyiyim, çok iyiyim hem de. Sınav sonuçlarım çok güzel! Ama bak matematikçi bir puan daha vermemiş, çok sinir oldum. + Günün Nasıl Geçti? ~ Oldukça iyi; fakat yağan yağmurda ve selin içinde yürümek epey zor oldu eve kadar. Höh. + Ne Tarz Giysi? ~ Kot, kazak. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Hiç kimse. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Saat altıda girdiğimi varsayarsak, bir buçuk. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ödev yapıcam, ingilizce bi' de, öeh. Sanki çok anlıyorum da. Neyse, bakıcaz artık... + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Burak'a. Ahah. Bu çocuk kesinlikle kamyoncu olmalı; hatta matematikçimizin deyişiyle: tır şoförü. =D + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sınav sonuçlarııım! + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Eve dönerken yağmurun yağması ve benim de yanımda şemsiyemin olmaması. Hıhı, bir de hava soğuktu. Eve bir geldim, yanaklarım ve ellerim, hatta kulaklarım bile buz gibiydi. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Matematikçiyi? Ben artık sizin dersinize girmeyeceğim, başka hocanız gelecek dedi resmen bize! Tamam, yani okullar açıldığından beri bu herifin gitmesi için dua ediyorum; fakat şimdi işler değişti. Notlarım iyiyken bu herif giderse biterim, hıhı, evet. Gelen gideni aratır derler. *-* + En Son Ne Yedin? ~ Salata. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Fon kağıdı. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum ki. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul. | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Nis. 13, 2011 12:16 am | |
| + Adın? ~ Enes + Yaşın? ~ 17 + Burcun? ~ Koç + Ne Düşünüyorsun?~ Başımın ağrısı geçse ne güzel olur. + Ne Dinliyorsun? ~ Hiçbir şey. + Nasılsın? ~ Migrenli bir insana bunu sormak onunla dalga geçmeye eşdeğer. + Günün Nasıl Geçti? ~ Baş ağrısıyla. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama, ne olacak? + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Hatırlamıyorum ki. Kaç kere girdim, çıktım. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyumaya çalışacağım. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Pek gülmediğimi fark ettim bu soruyla birlikte. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sevindirecek şey oldu, Ftmnr sms yaptı (: + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Saymakla bitmez. Saymasam daha iyi. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kendimi. Her an kafamı duvara çarpma işlemiyle buna başlayabilirim. + En Son Ne Yedin? ~ Makarna + En Son Ne İçtin? ~ IceTea + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kalem + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kalem + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okula gitmek için falandı- Yok doktora gittim. Dipnot-> O Kardelen başka Kardelen, sen değilsin bahsetmiş olduğum (:
| |
|
| |
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Nis. 23, 2011 2:10 pm | |
| + Adın? ~ Ftmnr... + Yaşın? ~ 19 + Burcun? ~ Terazi + Ne Düşünüyorsun?~ Daha güzel bir şey düşünemezdim. + Ne Dinliyorsun? ~ Kuşları... + Nasılsın? ~ Harika! + Günün Nasıl Geçti? ~ Henüz gün bitmiş değil ama şimdiye kadar gayet güzeldi. (: + Ne Tarz Giysi? ~ Cumartesilerimin vazgeçilmezi; sarı pijamam ve annemin yeleği. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Enes'le (: + Kaç Saattir Nettesin? ~ Daha yarım saat olmadı. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ozan Beedle'ın Hikayelerini okurum, sonra biraz psikoloji çözerim. Uzun zamandır baş ağrısı yüzünden yapamadıklarımı yaparım kısacası. (: + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Uyanır uyanmaz kahkaha attım, evet. Hatta kahkaha atarak uyandım =D Başımın ağrımamasına (: + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Bir kısa mesaj. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Çaresizlik. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Yirmiüç Nisan'ı anlamayanları olabilir. Saman kafalar... + En Son Ne Yedin? ~ Sarı elma. + En Son Ne İçtin? ~ Çay (: + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Aylardır aradığım Uni'nin pembe kalemi, Ozan Beedle'ın Hikayeleri, İstiridye Çocuğun Hüzünlü Ölümü, Uykusuz, Penguen ve hatıralı bir kitap ayracı. [aynı anda aldığım için en son hangisi seçemiyorum] + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kitap ayracı... (: + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dayımlara gitmek, küçük kuzeni sevmek, az küçük kuzenle tepişmek için (:
| |
|
| |
Amelia VANE
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Mücadele Tarafın : Kararsız Rp Sevgilisi : Bu gün külün önüne durdum hem de iki kere batıl bir inanca göre kısmetim kapanacakmış:) Özel Yetenek : Zeka ve cesaret yeterince özeldir. Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 05/07/11
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Tem. 06, 2011 9:55 pm | |
| + Adın? ~Mesude + Yaşın? ~19 + Burcun? ~İkizler + Ne Düşünüyorsun?Ben gerçekten ikizlerim yahu! Özgeçmişimi yazmayı yine unuttum + Ne Dinliyorsun? ~İstasyon İnsanları + Nasılsın? ~Mutlu mesud bahtiyar + Günün Nasıl Geçti? ~Başarılı bir direnişti. Hala gülebiliyorum güzeldü yani + Ne Tarz Giysi? ~rahat, bol-pijama işte- + Kiminle Yazışıyorsun? ~Yazışmıyorum sadece yazıyorum. + Kaç Saattir Nettesin? ~3 belki 4 çok olmadı + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Bir iki sayfa kitap okuyup uykumu def etmeyi planlıyorum + Bugün Neye Çok Güldün?~Önce iki yaşdaş erkek çocuğu kavga ettiler sonra dayak yiyen çocuk abisiyle geldi önceki kavganın galibinin kaçışına. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~7 harf sonra talim dersine geçiyorum + Bugün Seni Üzen Olay? ~Akraba ziyareti fiyaskosu + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Gary'in karıları(Her dem olsun yaparım) + En Son Ne Yedin? ~Patates kızatması + En Son Ne İçtin? ~Kola(Allah'ım amma da sağlıklı besleniyorum:) + En Son Kendine Ne Aldın? ~Çilekli kek + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Limonata + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Akraba ziyareti --------bitti--------------- | |
|
| |
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Tem. 11, 2011 12:26 am | |
| + Adın? ~ Ftmnr... + Yaşın? ~ 19 + Burcun? ~ Terazi + Ne Düşünüyorsun?~ Daha güzel anlarım da olmuştu. + Ne Dinliyorsun? ~ Teoman * Değirmenler + Nasılsın? ~ Dağınık. + Günün Nasıl Geçti? ~ Berbat. + Ne Tarz Giysi? ~ Gri tişört, pijama altı. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Enes ~ + Kaç Saattir Nettesin? ~ Saymadan bilemem ki. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyuyacağım. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Hatırlamıyorum... + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ 127 Saat'i sonunda izleyebildim, oh be. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Ne yani hepsini saymamı mı bekliyorsun? + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Mümkünse, fikirlerimi. + En Son Ne Yedin? ~Annemin tahinli, peynirli çöreğini. + En Son Ne İçtin? ~ Karadut suyu. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Baykuşlu kolye. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Balıklı yüzük. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Arkadaşımı evine geçirmek için.
| |
|
| |
| Durum Listesi | |
|