Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Söyle Biz de Gülelim Çarş. Nis. 27, 2011 7:51 am | |
| Herkes öğretmenlerinden bunu defalarca duymuştur... (: Bugün veya bu sıralar seni güldüren şey neyse, söyle biz de gülelim. (: | |
|
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| |
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Söyle Biz de Gülelim Perş. Nis. 28, 2011 9:36 pm | |
| Sen o çikolataları da yerdin =D | |
|