| Müzikle de Anlaşırız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Müzikle de Anlaşırız Çarş. Nis. 27, 2011 8:13 am | |
| Bu başlıktaki mesajlar yalnızca şarkılarla olacak. Şarkı sözleriyle konuşulacak. Yalnız, sadece şarkı sözü yazmak yok. Ortada bir konuşma olacak... Haydi bakalım;
"Kimin kimin bu sessiz eller? Mor halkalı, yaralı gözler... Kıyılarıma vuran sen misin?" [Teoman*Sessiz Eller] | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Müzikle de Anlaşırız Perş. Nis. 28, 2011 9:19 pm | |
| "Ben ki, sıcaklığın heveslisi. Ben ki, gözyaşımın katili. Terk edip gururumu ağlıyorum şimdi..."
Yalın ~ Sahte | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Müzikle de Anlaşırız Perş. Nis. 28, 2011 9:43 pm | |
| Kabullenmek lazım, olur demek lazım. Ağlamayı öğrenmek, hayatı sevmeek lazım. Üzüülme! Yarına kadar dinecek, bu rüzgar da bitecek... Sonundaa eskiyen sen olma ~ Yalın*Üzülme | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Müzikle de Anlaşırız Perş. Nis. 28, 2011 9:51 pm | |
| "Fark etmiyor, artık olmuyor..."
Çilekeş - Yetmiyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Müzikle de Anlaşırız Perş. Nis. 28, 2011 10:37 pm | |
| "Bu aşk havuz problemi, yeni fark ediyorum..." Nil*Havuz Problemi | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Müzikle de Anlaşırız Cuma Nis. 29, 2011 6:15 am | |
| Kızıl kahveydi bu şehir, biz büyümeden önce. Her yanına mühür koyduk, âşıklar niceydi nice... Bir yangına mı gebedir, kordan bozma bütün küller? Şimdi nereye kim kaldı? Canan'dan sürüldü yürek. Bir dahaki sefere olsa, anlatabilirdik belki. Örtmeye tüm ayıpları, kazma kürek gerek. * Gülay, Yağmurun Kaderi. | |
|
| |
Ginny Weasley Gryffindor IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 568 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zay Rp Sevgilisi : :/ Asa : Kedi Pençesi Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: Müzikle de Anlaşırız Salı Mayıs 10, 2011 12:06 pm | |
| Çok istedim bu gece kendimi asmaaaaaaak Ellerimle kendi mezarımı kazmak Elimden gelen oturup evimde Sana şarkılar yazmaaaaaaaaaaaaaaak.
Model-Pembe Mezarlık | |
|
| |
| Konu: Geri: Müzikle de Anlaşırız Ptsi Tem. 11, 2011 12:42 am | |
| Yâr deyince kalem elden düşüyor, aşk kağıda yazılmıyor Mihriban... | |
|
| |
| Müzikle de Anlaşırız | |
|