| Dilime Dolandı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Dilime Dolandı Çarş. Nis. 27, 2011 8:19 am | |
| Şu anda dinlediğimiz şarkının en sevdiğimiz, içimize işleyen ya da en çok dilimize dolanan sözünü buraya yazıyoruz. İsteyen hangi şarkı olduğunu da belirtir. Bu kadar (:
"Gerçeklerle benim işim ne?" [OgünSanlısoy*BanaBiSor]
| |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Perş. Nis. 28, 2011 9:13 pm | |
| "'Ama sen farklısın' dedim, dedin ki sense 'Dikkat et sadığımdır sadece kendime.'" Teoman ~ Renkli Rüyalar Oteli | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Perş. Nis. 28, 2011 10:15 pm | |
| Kırıldım, tamam. [hep aynı iki kelime mırıldanıp durulur mu? oluyormuş.] Nil*Kırık | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Cuma Nis. 29, 2011 6:05 am | |
| "Baby it's crazy this feeling you give me, ohhh ohhh ohhh." [Saatlerden beri aynı teyyare. o.O] * Dan Gautreau, Come Save Me. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Paz Mayıs 08, 2011 7:50 pm | |
| Bu hayat da bizi böyle yakamızdan tutacaksa... Hadi böyle yaşa derken, kalbimize sormuş mu?
[Teoman~İrem* BanaÖyleBakma]
| |
|
| |
Ginny Weasley Gryffindor IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 568 Yaş : 31 Mücadele Tarafın : Zay Rp Sevgilisi : :/ Asa : Kedi Pençesi Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Yok Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Salı Mayıs 10, 2011 12:00 pm | |
| ''I am a big big girl in a big big world it isn't big big thing if you leave meee.'' Emilia-Big Big Girl | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Salı Mayıs 10, 2011 7:56 pm | |
| "'Cause I'm broken when I'm open." {Evanescence ft Seether - Broken} | |
|
| |
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Çarş. Mayıs 11, 2011 7:19 pm | |
| Don't let go, don't run away love. I still got feelings you are my passion. ~ Akcent, My Passion. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dilime Dolandı C.tesi Mayıs 14, 2011 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Amelia VANE
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Mücadele Tarafın : Kararsız Rp Sevgilisi : Bu gün külün önüne durdum hem de iki kere batıl bir inanca göre kısmetim kapanacakmış:) Özel Yetenek : Zeka ve cesaret yeterince özeldir. Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 05/07/11
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Salı Tem. 05, 2011 10:04 pm | |
| Kuğu Gölü Balesi yani söz yok ama melodisi her sessiz ortamda... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Ptsi Tem. 11, 2011 12:38 am | |
| Uçurtma uçar, sözlüğümden. Geri gelmeyeek bir kuş ~ | |
|
| |
Amelia VANE
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Mücadele Tarafın : Kararsız Rp Sevgilisi : Bu gün külün önüne durdum hem de iki kere batıl bir inanca göre kısmetim kapanacakmış:) Özel Yetenek : Zeka ve cesaret yeterince özeldir. Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 05/07/11
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Cuma Tem. 15, 2011 4:10 pm | |
| Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede
Bütün nakarat yani.) Barış Akarsu-kimdir o | |
|
| |
| Konu: Geri: Dilime Dolandı Cuma Tem. 15, 2011 9:50 pm | |
| | |
|
| |
| Dilime Dolandı | |
|