| Dile Benden Ne Dilersen | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Dile Benden Ne Dilersen Çarş. Nis. 27, 2011 8:24 am | |
| Üsttekinin istediği bir şeyi getiriyoruz. Uyanamamış mı? Kahve fotoğrafı ekliyoruz. Müzik dinlemek mi istiyor, bir video ya da şarkı ekliyoruz. Bu şekilde gidiyor (:
Eeey aşağıdaki nadide üye! Çok yorgunum, uyumak istiyorum bana ne getirdin? | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Dile Benden Ne Dilersen Perş. Nis. 28, 2011 10:28 pm | |
| Bizim köyde de var bunlardan =D =D Ama onlar çok rahattı, küçükken köydeki yastıklardan isterim diye tutturup sandıktan bir tane çıkarttırmıştım hatırlıyorum... (: Teşekkür ederim =D
Az önce çay dökülen klavye, yarısı yenmiş çikitop ve yarısı yenmiş Maximus. Diğer yarısı bana bakıyor ben de ona. Hiç yiyesim yok =D Not: O çikitopu ben yaptım ve bu yüzden AyşNr'la Fatma'ya fena kızgınım. Büyük ısrarla yaptırdılar birer tane yediler kaldı koca tepsi... Hepsini ben yersem tabi kilo alırım! Ncık ncık ncık...- Spoiler:
Abim kulaklığımı kırdı, kendisininkini de kullandırmıyor. Acıdın mı bana? Acı... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Dile Benden Ne Dilersen Perş. Nis. 28, 2011 10:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dile Benden Ne Dilersen Perş. Nis. 28, 2011 10:59 pm | |
| Çok güzel bir şey o! O nasıl bir şey o? Ne o? Uzay mekiği gibi kulaklık... Düşlerimi süsleyecek =D Ama vazgeçtim. Abim onu da kırar -_-
bir şey isteseydin de gönderseydim =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Dile Benden Ne Dilersen Perş. Nis. 28, 2011 11:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dile Benden Ne Dilersen Perş. Nis. 28, 2011 11:16 pm | |
| Sen beğenmemeye devam et, hem turuncu hem 12mp kamerası var. Hıh.
- Spoiler:
Hiç fotoğrafın yok mesela. [beklemiyordun değil mi? benim de şimdi aklıma geldi. evet, çok kötüyüm.]
| |
|
| |
| Dile Benden Ne Dilersen | |
|