Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Ben Okudum Sen de Oku Çarş. Nis. 27, 2011 8:29 am | |
| Okuduğumuz kitapta hangi cümlede kaldıysak o cümleyi buraya yazıyoruz. Belki o bir cümle bize okuduğun kitabı okutacak. Kim bilir... (:
"Gücünün gerçek kaynağını açığa vurmak yerine de sanki o iksirler, tılsımlar ve panzehirler "şans getiren kazanım" dediği küçük kazandan kullanıma hazır halde çıkıyormuş gibi yaparmış." J.K. Rowling*Ozan Beedle'ın Hikayeleri | |
|
Luna Lovegood Ravenclaw IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı. Özel Yetenek : Testral'leri görebiliyor. xP Asa : Tuhaf Hayaller. Kan Durumu : Safkan. Kayıt tarihi : 10/02/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon: 0
| Konu: Geri: Ben Okudum Sen de Oku Çarş. Nis. 27, 2011 9:55 pm | |
| `Bütün arzuların en kuvvetlisine arkasını dönen, doğanın yerine getirmemizi istedikleri şeyleri yapmamak için kendisini terbiye eden bu kızların nasıl insanlar olduklarını öğrenmek isterler. Saflıkları ve iffetleridir insanların meraklarını gıdıklayan.´ - Tess Gerritsen, Günahkâr. | |
|
Ronald Bilius Weasley Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 30 Mücadele Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Rp Sevgilisi : Var biri ama... Özel Yetenek : İyi satranç oynar... O da bir yetenek sayılır xP Asa : Odun kullanıyor. Nasıl? Kan Durumu : Safkan Evcil Hayvanın: : Pigwidgeon Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Ben Okudum Sen de Oku Perş. Nis. 28, 2011 8:55 pm | |
| " Harry opened his eyes. For a moment he thought they had not left the wedding after all: they still seemed to be surrounded by people."
- J.K Rowling ~ Harry Potter and The Deathly Hallows {A Place to Hide} | |
|
Hermione Jean Granger Gryffindor V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Mücadele Tarafın : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı asla! ---> Dumbledore's Army~ Rp Sevgilisi : Henüz değil. Ama... Özel Yetenek : Zekadan daha özel bir yetenek olamaz... Asa : Şu asalara isim takma adeti nasıl türedi bilmiyorum ama çok saçma yahu =D Kan Durumu : Muggle Doğumlu ~ Evcil Hayvanın: : Burnunu duvara toslamış gibi düz suratlı turuncu kedim; Crookshanks (: Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Ben Okudum Sen de Oku Cuma Tem. 15, 2011 11:08 pm | |
| "Bütün tipler arasında senin sevdiklerin gül ve tilkiydi; baobab'ı, yılanı, pilotu ve o minnacık gezegenlerinde avare oturan kendini beğenmiş boş adamları hiç sevmemiştin." - Susanna Tamaro* Yüreğinin Götürdüğü Yere Git
]İlk sayfasında Küçük Prens'ten bahseden bir kitabı okumamak mı? Bu benim yapacağım şey değil... (:] | |
|