Cristiano Ronaldo
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 29 Mücadele Tarafın : Animagus-Çita Rp Sevgilisi : aranıyorrrrrrrrrr! Özel Yetenek : Ölüm Yiyenler Asa : Kanarya Nankörlüğü Kan Durumu : Safkan Kayıt tarihi : 20/03/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: STEVEN GERRARD Salı Ağus. 26, 2008 3:56 pm | |
| Adınız Soyadınız:STEVEN GERRARD Soyunuz:Safkan [Safkan, Melez, Muggle Doğumlu, ] Kaçıncı Sınıf Olmak İstiyoR:1. Sınıf Cinsiyetiniz: Erkek Fiziksel Özellikleriniz:Kra tenli,siyah gözlü,siyah saçlı Dış görünüşünüz:yakışıklı (Resim olarak ekleyiniz] Kişisel Özellikleriniz:sıska,arkadan konuşan,sinirli,dövüş seven,zengin,kızlarla uğraşmayı seven,acımasız,yılan belgeselini seven bir kişiyim [En Az 10 cümle ] Geçmişiniz:Geçmişte annemler bana hiç güvenmezdi.O yüzden hep intikam alıcağım bir gün bekledim.Şimdi intikam zamanı. Aileniz Hakkında:dediğim gibi bana hiç güvenmezler Örnek Rp:Steven sokakta dolaşırken evine bir posta gelir.Telefonu çalan Steven hemen telefona bakar ve ona eve gelmesi söylenir.Eve gittiğinde masanın üstünde kıpraşan bir mektup görür.Mektubun yanına gittiğinde mektup açılır ve şunlar söyler''Sevgili Steven bu mesaj sana hogwarts'tan geldi.şuandan ihtibaren hogwarts öğrencisi olmak için okula çağrılıyorsunuz.Bunu hiç kimseye söymemeniz için rica ediyoruz.''Sonra birden mektup yırtılır.Steven odasına giderek bavuluna toplar ve evden çıkıp istasyona doğru yönelir.İstasyona geldiğinde tren kalkmak üzere olur.Hemen biletini alıp trene binen Steven hemen oturma k için biyer bulur ve oturur. | |
|
Jacelyn A. Chaplin
Mesaj Sayısı : 379 Mücadele Tarafın : Tarafsız! Rp Sevgilisi : Nicholas Kan Durumu : Melez Kayıt tarihi : 15/01/08
Bilgiler Quidditch Mevkisi: Galleon:
| Konu: Geri: STEVEN GERRARD Salı Ağus. 26, 2008 4:27 pm | |
| | |
|